☰  MENU

A WE FOUR+-ról

CEELIFT_LOGO
The “We Four+” talk show is a part of CEElift project dedicated to showcasing the unique transformation experience of V4 countries and introducing new thinking about Central and Eastern Europe.

WE FOUR+

A WE FOUR+ egy olyan innovatív projekt, amelyet leginkább az újmédia, közdiplomácia, nemzet- és régió-branding, valamint a csoportterápia találkozási pontjába lehet elhelyezni. Egy olyan szomszédok közötti beszélgetés, talk show, amelyet érdemes követni.

Annak az igényes közönségnek a figyelmébe ajánljuk ezt a talk show-t, amely jóval többre törekszik a Visegrádi Négyek és Közép- és Kelet-Európa más országainak megszokott bemutatásánál.

Hogy egy kis ízelítővel és impresszióval szolgáljunk a szomszédainkról – a történelmi témáktól a művészeteken és aktuális eseményeken át az utazás, az ételek és a divat világáig –, őszinte véleményeket, magával sodró beszélgetéseket, inspiráló történeteket gyűjtöttünk össze a régióban élő emberektől.

A WE FOUR+ projekt egy olyan kapocs, amely emberközelivé (we) teszi a Visegrádi Négyeknek nevezett, 1991-ben létrejött külpolitikai és regionális együttműködési kezdeményezést és összeköti (+) az itt élőket. Az elnevezésben szereplő “we four” a négy különböző országból érkező négy vendéget jelenti, akik a személyes kihívásaikról, sikereikről és kudarcaikról, történeteikről mesélnek. Időről-időre felfedezhetjük bennük azt, ami a térségre jellemző, ami olykor egyedi vagy különleges. Mindez élethű képet kíván nyújtani a világ e sokszínű és dinamikus részéről. A + a Bécsből érkező házigazdát és a más tájakat megjárt vendégeket, vagyis a talk show tágabb perspektíváit is jelöli.

WE FOUR+ szomszédok közt

+ Lebilincselő beszélgetések
A We Four+ talk show során a pozsonyi stúdióban négy különböző országból érkező vendéget fogad egy bécsi házigazda, hogy megvitassák azokat a témákat, amelyek gyakran foglalkoztatnak minket, és azokat, amelyek soha nem jutottak volna eszünkbe.

+ Inspiráló történetek
A We Four+ talk show során valódi emberek osztják meg véleményeiket, történeteiket a változásokról, fejlődésről, átalakulásokról és különféle döntésekről.

+ A szomszédok megismerése
A We Four+ talk show felfedező útra hív egy mozgalmas világba, ahol az empátiánkat használva az előítéletek mögé pillanthatunk, ahol megtalálhatjuk a közöst és az egyedit.

+ Új szemlélet
A We Four+ talk show a folyamatosan változó Közép- és Kelet-Európára jellemző többszólamúságot, az alternatív véleményeket és szokatlan nézőpontokat mutatja be.

EnglishSlovensky | Česky | Polski | + Magyar